Rólunk

szegedtech-meetupA SzegedTech Meetup egy közel 10 éve alakult informatikai rendezvénysorozat. Eseményeink havi rendszerességgel jelentkeznek, alkalmanként 3 előadóval, általában 60-70, olykor 120 látogató jelenlétével.

Célunk egy olyan közösségi élet kialakítása Szegeden, ami az informatikai tudás megosztását és gyarapítását segíti elő. Célunk, hogy rendezvényeink minél szélesebb kört érjenek el. Tevékenységünkkel segítsük a pályaválasztást, a munkakeresést, a cégek számára pedig könnyítsük meg a megfelelő munkaerő megtalálását.

Teremtsük meg a lehetőséget a tudás minél egyszerűbb és célirányosabb megszerzésére.

Általános bemutatkozás

Rendezvényeink havonta, minden hónap utolsó szerdáján 18-tól 20 óráig kerülnek megrendezésre. 5, 20-25, illetve 40-45 perces előadások megtartására biztosítunk lehetőséget. (Jellemzően 3db, 20-25 perces előadásokkal jelentkezünk.)

A rendezvényeket igyekszünk minél színesebbé tenni, így témájukban általában eltérő előadásokat szoktunk egy-egy alkalomra összeválogatni. Nagyobb téma esetén lehetőség van egy teljes estét egy adott, célirányos témának szentelni.

Weboldalunk: http://szegedtech.hu/
Facebook csoportunk: A SzegedTech Meetup Facebook csoportja

A SzegedTech számokban

Előadások: 100+
Facebook csoportunk: 700+ fő
Levelezőlistánk: 180+ fő
Alkalmanként: 60 – 120 látogató (Összetétel: kb. 50-50% egyetemista / dolgozó)

Céljaink

A SzegedTech céljainak megvalósítása érdekében látogatóink számára magas minőségű, elsősorban informatikai témájú előadásokat mutatunk be hónapról hónapra.

A SzegedTech megfelelő platform arra, hogy az informatikai cégek – az előadóik által – be tudjanak mutatkozni a közönségnek. Ezt leginkább úgy tudják elérni, ha az előadók, a témák és a prezentációk is tükrözik az alaposságot, az összeszedettséget és a magas színvonalat – amit ezen cégek is képviselnek.

A SzegedTech célja a nyitottság és a szabad információáramlás, ezért a rendezvényen elhangzó tartalom szabadon elérhető a nagyközönség számára is.

Szervezés, kapcsolat

Szabó Gábor
+36 30 823 57 53
szabo.gabor@szegedtech.hu