2016. novemberi meetup

szegedtech-2016-november-fb-event-header

SzegedTech Meetup: 2016. november 30., 18 óra

Helyszín: Informatórium (Agóra, 2. emelet; Szeged, Kálvária sgt. 23.)

A program:

Dudás Beáta, Szoftverfejlesztő (Griffsoft)
Alkalmazásépítés a gyakorlatban

Hogyan építsük fel alkalmazásunkat úgy, hogy rugalmasan meg tudjunk felelni a változó igényeknek? Hogyan legyen alkalmazásunk tesztelhető és könnyen karbantartható, módosítható? Hogyan könnyítsük meg a programozók munkáját automatizálással, és hogyan tudják ezt a munkát a segíteni az üzleti elemzők?

A Beátával készült interjúnkat itt olvashatjátok

Farkas József, Szoftverfejlesztő (CAS Software)
Angular 2 – a jövő alkalmazás-platformja

Az Angular 2 a fejlesztőközösség egyik legjobban várt és legfrissebb újdonsága. Már nem csak egy keretrendszerről beszélünk (mint az AngularJs esetén) hanem egy platformról. Az előadásom célja, hogy bemutassam mitől is lesz platform és, hogy kedvet csináljak mielőbbi kipróbálásához.

A Józseffel készült interjúnkat itt olvashatjátok

Bartók Tamás, Architect (EPAM)
A REST kétszer fárad

A modern IT kihívások miatt egyre nagyobb az igény olyan rendszerekre, ahol a szolgáltatások csak egy laza hálót alkotnak. Az előadás során megismerjük, hogy hogyan érdemes ilyen rendszereket tervezni és az milyen jótékony hatással van a projekt életciklusára.

A Tamással készült interjút itt olvashatjátok

 

Ahogy arról már bizonyára értesültetek, a SzegedTech Meetup leendő rendezvényeit belépőjeggyel, vagy bérlettel lehet majd látogatni.

A jegyek ára 1000 Ft, az 5 alkalmas bérletek ára 4000 Ft. A jegyeket elővételben és a rendezvény előtt is meg lehet majd vásárolni az Agórában, az információs pultnál november 21-étől.

Részvételi szándékotokat kérjük jelezzétek az esemény Facebook oldalán.