jegy-berlet-fejlec

Már kaphatóak a jegyek és a bérletek a SzegedTech Meetup novemberi rendezvényére

Ahogy arról az októberi rendezvényen és azóta többször is szót ejtettünk, a soron következő, novemberi eseményünk jeggyel, illetve bérlettel lesz látogatható.

Jegyek, bérletek

A jegyek és bérletek már megvásárolhatóak a Szent-Györgyi Albert Agóra pénztárában.

A jegyek 1000 Ft-ba, az 5 alkalmas bérletek 4000 Ft-ba kerülnek.

A jegyet elsősorban azoknak ajánljuk, akik csak a mostani témáink iránt érdeklődnek, vagy még csak most lesznek először SzegedTech Meetupon.

Bérlet vásárlását azoknak javasoljuk, akik már többször is voltak korábban a rendezvényeinken, és úgy gondolják, hogy a korábbi évek tapasztalatai alapján a jövőben is szeretnék velünk tölteni a hónap utolsó szerda estéit. (Jövőbeli rendezvényeinkről bővebben a Rendezvénynaptárunkban.)

Mind a jegy, mind pedig a bérlet egyedi, QR kóddal ellátott. A jegy adott időpontra, helyszínre szól. A bérlet laminált, 5 alkalomra érvényes. A belépőket a rendezvényre belépve fogjuk kérni Tőletek. (Ha az Agórában a vásárlásnál valamiért nem kapnál ilyen belépőt, jelezd az eladó kollégának!)

jegy-berlet

Diákoknak

Több, még diák látogatónk is jelezte, hogy szerencsés lenne, ha Ők kedvezményesen tudnák látogatni a rendezvényeinket. A novemberi eseményt követően megfontoljuk ennek is a lehetőségét, addig is, az egyetemre eljuttattunk 40db ingyen jegyet.

Érdeklődjetek tanáraitoknál, hogy Ti is el tudjatok jönni!

A fizetős SzegedTech Meetupról

A rendezvény fizetőssé válásáról bővebben.