2016 októberében az EPAM-ban

2016-10-csoportkepAz októberi SzegedTech Meetup az EPAM-nál került megrendezésre, ahol három érdekes témát hoztak előadóink: Kiss Béla az EPAM-ból, Varga-Dudás Attila és Oroszi Gergely a CAS-tól és Füle Győző szintén EPAM-tól. Köszönjük Nektek, hogy eljöttetek és megosztottátok tudásotokat, tapasztalataitokat.

Az EPAM Római körúti irodaháza már többször látta vendégül a SzegedTech Meetupot. A hely szelleme ismét sok látogatót hozott erre a szerda estére is, hiszen közel 80 vendég látogatott el hozzánk, akik közül sokan Ők már most komolyan gondolkodnak és érdeklődnek az informatikai, programozói pálya iránt.

Az érdeklődők létszáma alapján tehát sikeres rendezvénynek lehetett tanúja, aki eljött, de a visszajelzések alapján is azt tapasztaltuk, hogy mindenki megtalálta a maga számára érdekes témát, és a többségetek a jövőben is szeretne hasonló témákat hallani:

Kiss Béla az aranymetszés szabályainak felhasználását mutatta be a felhasználói felület tervezésében.

Varga-Dudás Attila és Oroszi Gergely a Xamarin rejtelmeibe avatta be a hallgatóságot.

Füle Győző pedig a Bluetooth Low Energy lehetőségeiről beszélt.

Az estét közös beszélgetések, kapcsolatépítés zárta, amit a Lucky Pizzéria finom pizzái tették még kellemesebbé. (A pizzák természetesen az utolsó morzsáig elfogytak.)

S hogy a jövőben se maradjatok program nélkül, a novemberi rendezvényünk programja már meghirdetésre került. 2017-es programjaink is alakulófélben vannak, a rendezvény tervezett időpontjait a Rendezvénynaptárunkban találjátok.

Ha értesülni szeretnétek a SzegedTech Meetup következő rendezvényeiről, akkor pedig iratkozzatok fel hírlevelünkre.

Ahogy korábban, most is várjuk azok jelentkezését, akik előadóként szívesen osztanák meg tudásukat, tapasztalatukat a SzegedTech Meetupon, illetve szívesen fogadjuk azon cégek jelentkezését is, akik valamilyen formában támogatni szeretnék a rendezvénysorozatot.

Köszönjük az EPAM-nak a helyszínt és a pizzákat!